1. Home>

Declarație de declinare a responsabilității pentru site-ul web

Acest site web este administrat de SD Worx People Solutions NV. Prezenta declarație de declinare a responsabilității se aplică de fiecare dată când accesați site-ul web. Prin consultarea acestui site web, acceptați în mod explicit condițiile prezentei declarații de declinare a responsabilității. SD Worx poate modifica în orice moment, unilateral, condițiile prezentei declarații de declinare a responsabilității.

Toate paginile, informațiile, simulările, documentele, linkurile sau alte referințe (inclusiv site-urile web și alte informații ale terților) și alte materiale puse la dispoziție pe sau prin intermediul acestui site web („Informații”) au doar scop informativ general. Informațiile nu sunt și nici nu au rolul să constituie sau să înlocuiască consultanța juridică sau de altă natură profesională cu privire la o anumită problemă sau situație concretă. Nu trebuie să acționați sau să evitați să acționați pe baza Informațiilor fără a solicita consultanță juridică din partea unui avocat autorizat și, dacă este necesar, a unui consilier juridic certificat mai întâi în jurisdicția(ile) relevantă(e).

Este posibil ca informațiile să nu fie complete și să nu reflecte neapărat stadiul actual al legislației. SD Worx nu poate exclude faptul că unele Informații pot deveni depășite, incomplete sau incorecte. SD Worx nu este responsabilă pentru conținutul site-urilor web și informațiilor terților și nu are control tehnic sau de securitate asupra acestora. În consecință, SD Worx nu poate fi trasă la răspundere pentru nicio daună directă sau indirectă suferită prin accesarea, consultarea sau utilizarea Informațiilor și/sau prin accesarea și utilizarea aplicațiilor interactive. Orice utilizare a site-ului nostru web și a Informațiilor se face pe riscul dumneavoastră. 

Site-ul web poate fi consultat în orice moment, cu excepția cazului în care se efectuează lucrări de întreținere a sistemului tehnic sau a conținutului sau atunci când site-ul web este în curs de reparații. SD Worx nu poate fi trasă la răspundere pentru nicio daună directă sau indirectă cauzată de indisponibilitatea site-ului web sau a unor părți din acesta, pentru nicio restricție de utilizare etc.

Drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului web, a siglelor, a informațiilor, a aplicațiilor interactive etc. sunt deținute de SD Worx și sunt, de asemenea, protejate prin drepturi de autor. Este interzisă copierea, modificarea sau transformarea parțială sau integrală a acestui site web sub orice formă sau în orice mod, fără permisiunea expresă a SD Worx. Vor fi intentate proceduri civile și penale împotriva oricărei persoane care încalcă această condiție. SD Worx vă acordă permisiunea de a copia, a imprima și a utiliza informațiile consultate, cu condiția ca aceste informații să fie utilizate numai pentru propria informare și cu excluderea multiplicării, distribuirii, comercializării sau utilizării de către terțe părți.

SD Worx acordă mare atenție accesului în siguranță la serviciile online, accesibile clienților și utilizatorilor înregistrați, prin utilizarea sistemelor de securitate în conformitate cu cele mai recente progrese tehnologice. Pentru a obține acces, utilizatorul trebuie să prezinte o dovadă a identității sale printr-o procedură de identificare pe care numai el o poate utiliza. Utilizatorul se obligă să utilizeze serviciul cu grija cuvenită și să evite ca terții să afle informații despre procedura de identificare strict personală. Responsabilitatea pentru respectarea acestei proceduri de identificare și pentru orice efecte nocive ale utilizării incorecte a procedurii de identificare îi revine doar utilizatorului.

SD Worx respectă confidențialitatea utilizatorilor site-ului său web în conformitate cu legislația aplicabilă privind confidențialitatea și protecția datelor, inclusiv cu Regulamentul general privind protecția datelor. Pentru mai multe informații, consultați Declarația noastră de confidențialitate online.

Prezenta declarație de declinare a responsabilității este reglementată de legislația belgiană. Instanțele din Antwerp (divizia Antwerp) au jurisdicție exclusivă.