For Life. For Work.

Astăzi, oamenii vor să fie inspirați de ceea ce fac, astfel încât să aibă libertatea de a se concentra pe ceea ce contează. Organizațiile au nevoie de oameni dinamici, motivați și susținuți de cea mai bună tehnologie. În calitate de principal furnizor european de soluții de resurse umane și de salarizare, considerăm că succesului oricărei afaceri se bazează pe oameni.

Soluțiile noastre acoperă întregul parcurs al angajaților, de la plata salariilor și până la atragerea, recompensarea și dezvoltarea talentelor care contribuie la succesul afacerii dumneavoastră.

Stimulăm succesul prin patru capacități de bază: tehnologie, externalizare, expertiză și informații bazate pe date.

Vreau să aflu mai multe
Personaleinsatzplanung
How GDPR effects non-EU based HR teams

SD Worx România

La SD Worx, principiul nostru de bază pornește de la dumneavoastră, ca și clienti ai noștri. Vă ascultăm și ne punem în locul dumneavoastră, pentru a vă înțelege cu adevărat obiectivele și pentru a vă ajuta să prosperați. De aceea, considerăm că este important să fim prezenți acolo unde se află clienții noștri, astfel încât să putem oferi suport ajuta în limba locală. Echipa noastră din România vă stă la dispoziție pentru a vă asista pe parcursul întregului proces din domeniul managementului resurselor umane.

Doriți să aflați mai multe despre noi?

  Contactați-ne
  Kvinne tar notater

  Salarizare internațională - fără bătăi de cap

  Vă confruntați cu multipli furnizori in domeniul salarizării și cu dificultatea în găsirea celui mai bun model de operare pentru salarizarea dvs. internațională? Eliminați aceast obstacol și concentrați-vă pe dezvoltarea afacerii. Oferim servicii locale solide de salarizare - și nu numai - în întreaga Europă. În același timp, oferim tehnologie de vârf, un contract unic și o guvernanță globală, astfel încât să aveți o imagine de ansamblu.

   Contactați-ne

   Un pachet de servicii pentru toate nevoile de salarizare

   GRO
   Gro, servicii de salarizare globală pentru expansiunea dumneavoastră internațională

   Afacerea dumneavoastră se extinde peste granițe? Sau doriți să angajați talente în străinătate? Salarizarea internațională presupune câteva provocări, cum ar fi conformitatea cu legislația locală și administrarea impecabilă a salarizării internaționale. Noi vă susținem cu SD Worx Gro, serviciile noastre de salarizare globală pentru companiile care își încep dezvoltarea la nivel internațional. Time to Gro your business.

   Vreau să aflu mai mult
   FLO
   Flo, Integrarea software-ului de salarizare internațională și de resurse umane

   Gestionarea salarizării internaționale poate fi descurajantă - mai ales cu mai mulți furnizori de salarii în diferite țări. Păstrarea tuturor datelor de salarizare la zi și fără erori? O bătaie de cap. Alegeți în schimb SD Worx Flo. Economisiți timp și resurse cu un singur partener de salarizare în toată Europa. Și dezvoltați-vă afacerea cu o integrare solidă a software-ului dvs. pentru resurse umane în soluțiile noastre internaționale de salarizare de top. Go with the Flo

   Vreau să aflu mai mult
   PRO
   Pro, ghișeul dvs. unic pentru a vă organiza resursele umane

   Dezvoltarea afacerii dvs. în străinătate este o aventură palpitantă. Nu același lucru se poate spune si despre complexitatea tot mai mare a proceselor si procedurilor de resurse umane și salarizare. Să te lovești de încă o problemă de conformitate, de introducerea defectuoasă a datelor sau de neconcordanța cu software-ul utilizat la nivel local nu este doar frustrant, ci împiedică dezvoltarea. SD Worx Pro vă acoperă toate nevoile: un sistem de resurse umane de bază complet, o gestionare precisă a forței de muncă, o salarizare la nivel european centralizată fără probleme și o gestionare a talentelor centrată pe angajați. Become a Pro at international HR and payroll.

   Vreau să aflu mai mult
   World Map No Russia

   Date și cifre

   Avem peste 75 de ani de expertiză în resurse umane și salarizare

   Angajăm peste 7000 de profesioniști în domeniul resurselor umane

   Servim mai mult de 5,2 milioane de angajați în fiecare lună

   Trimitem peste 5000 de lucrători temporari în fiecare zi

   Deservim mai mult de 82.000 de clienți

   Acoperim peste 150 de țări din întreaga lume

   Suntem prezenți în 26 de țări

   Am realizat o cifră de afaceri consolidată de peste 962 de milioane de euro în 2022

    Obțineți mai multe date relevante

    Peste 82000 de companii au reușit cu SD Worx

    Logo-Hertz_80x80
    LOGO_Total
    LOGO_McCain
    LOGO_MercedesBenz
    Logo-Parexel_80x80

    Locația biroului

    SD Worx S.R.L. (Office nr 5.2 , 5th floor)