1. Home>
Nainen nojaa käteensä ja hymyilee
Blog

Ghidul dumneavoastră pentru externalizarea salarizării la nivel internațional

În prezent, externalizarea este un concept uzual în lumea afacerilor. Cu toate acestea, deși majoritatea oamenilor știu cu aproximație ce înseamnă conceptul de externalizare, există încă multe incertitudini cu privire la ce anume implică externalizarea salarizării și cum funcționează aceasta la nivel internațional.

23.02.2024
PR_8.2.24_1200x800
Blog

Externalizarea serviciilor de salarizare: 4 sfaturi despre ce sarcini să externalizați

Contrar a ceea ce cred unele persoane, externalizarea salarizării nu este un concept care presupune acceptarea sau refuzarea. Dumneavoastră decideți ce sarcini preferați să încredințați unei terțe părți și ce sarcini păstrați la nivel intern. Prin urmare, fiecare proiect de externalizare începe prin stabilirea domeniului de aplicare. Pentru a vă ajuta cu acest exercițiu, am enumerat câteva sfaturi profesionale.

23.02.2024
HR Laptop
Blog

Partenerii de salarizare din mai multe țări: ce (nu) trebuie să căutați?

Serviciile de salarizare în Europa au devenit deosebit de complexe, făcând aproape imposibilă menținerea unei salarizări impecabile la nivel multinațional pentru forța de muncă internațională. Partenerii de externalizare își aliniază modul de lucru pentru a vă oferi liniște. Dar cum știți care vi se potrivește? Analizați aceste trei aspecte și decideți pe cont propriu.

20.02.2024
group-people-office
Blog

Proces de salarizare intern comparativ cu serviciu gestionat

Acest articol are rolul de a oferi o perspectivă echilibrată asupra software-ului de salarizare în comparație cu serviciile de salarizare. În UE, piețele pentru software-ul și serviciile de salarizare coexistă și vor continua să facă acest lucru în viitorul apropiat. 
Diferența principală dintre acestea este că un serviciu bazat exclusiv pe software necesită ca responsabilitatea pentru menținerea expertizei și a resurselor de procesare a salarizării să îi revină clientului. În timp ce, în cazul unui serviciu gestionat, riscul și responsabilitatea sunt transferate către furnizorul de servicii (de exemplu, SD Worx) în ceea ce privește procesarea, conformitatea, nivelurile de servicii și scalabilitatea.

20.02.2024
Blog_13224_1200x800.jpg
Blog

Cum să externalizați salarizarea, de la software-ul furnizat ca serviciu (SaaS) la externalizarea proceselor operaționale (BPO)

Este o neînțelegere des întâlnită faptul că externalizarea înseamnă transferarea în totalitate a procesului de salarizare. Bineînțeles, există formule care se apropie de acest mod de lucru, cum ar fi externalizarea proceselor operaționale (BPO), însă externalizarea salarizării se manifestă în diverse forme și formate. Această prezentare generală vă va ajuta să alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

20.02.2024
working lady smiling
Blog

5 erori frecvente în procesul de salarizare (și cum să le evitați)

Chiar și erorile minore de salarizare pot avea consecințe semnificative, de la sancțiuni legale la pierderea încrederii angajaților. În Europa, companiile gestionează salarizarea în diferite moduri. Unele se bazează pe propriile sisteme, tehnologii și cunoștințe. Altele preferă să externalizeze parțial sau integral procesul de salarizare. Deși o abordare poate fi mai eficientă decât cealaltă, în funcție de țara în care vă desfășurați activitatea, cele mai frecvente erori sunt adesea similare. Iată cele mai frecvente 5 greșeli de salarizare și cum să le evitați.

20.02.2024
  • Previous
  • 1
  • Next