1. Home>

Gro, servicii globale de salarizare pentru extinderea dvs. internațională

Afacerea dvs. se extinde peste granițe? Sau doriți să angajați talente în străinătate? Salarizarea internațională implică anumite provocări, cum ar fi respectarea legislației locale și administrarea impecabilă a salarizării internaționale. Vă sprijinim cu SD Worx Gro, serviciile noastre globale de salarizare pentru companiile care își încep dezvoltarea internațională.

Este timpul să vă dezvoltați afacerea.

Date de contact
Global payroll services for your international expansion

Organizați-vă salarizarea internațională în cel mai scurt timp

Legal
Expertiză în domeniul conformității

Aveți încredere în experții noștri locali pentru a vă ghida prin reglementările locale complexe. În acest fel, veți îndeplini cerințele naționale pentru fiecare angajat străin și veți evita sancțiunile.

Success
Reducerea erorilor

Păstrați-vă liniștea sufletească implementând o salarizare internațională precisă și fără probleme, printr-o singură modalitate sigură de lucru în toate țările, cu sprijinul experților noștri.

Time Management
Eliberarea resurselor

Economisiți timp prin deblocarea eficienței unei singure platforme pentru a urmări salarizarea globală și întrebările zilnice.

Money
TCO 100% transparent

Reduceți costurile ascunse cu un pachet Gro unificat pentru toate țările, care acoperă întregul domeniu de aplicare și asigurarea calității serviciilor de salarizare și consultanță de specialitate, toate sub un singur contract.

Începeți-vă extinderea globală cu asistență personalizată pentru salarizare

Faster payment speeds up the time between payment initiation, clearing and settlement.

Acoperim toate nevoile dvs. globale de salarizare

Oriunde v-ați afla, oriunde ați merge - bazați-vă pe expertiza locală a experților noștri certificați în salarizare. Având o amplasare locală în 150 de țări, serviciile noastre de salarizare gestionată nu au frontiere. Alegeți o creștere internațională rapidă cu procese de salarizare simplificate și obțineți plata corectă și la timp a salariilor întregii echipe.

  In every new market you’re entering

  În fiecare piață nouă pe care intrați

  Sunteți pe cale să postați unul sau mai mulți angajați într-o țară nouă? Experții noștri iau în considerare reglementările locale și au înregistrat compania dvs. la agențiile guvernamentale relevante. Între timp, vă vom sprijini cu configurarea contractului și toate elementele esențiale de salarizare ale țării respective.

   Leave payroll to our people

   Liniște sufletească dincolo de salarizare

   Aveți la dispoziție experții noștri pentru orice nelămuriri sau întrebări legate de salarizare. Dar aceasta nu este singura modalitate de a profita de cunoștințele noastre. Doriți sfaturi specifice cu privire la legislația națională a muncii, contractele colective de muncă, securitatea socială, politicile de resurse umane și multe altele? Vă vom arăta traseele: de la diviziuni salariale și expați până la indemnizații de concediere și planuri de plată flexibile.

    Tehnologia funcționează pentru dvs.

    Bazați-vă pe platforma noastră digitală sigură, conformă cu RGPD, pentru a vă organiza salarizarea în mod intuitiv. Urmăriți cu ușurință solicitările, structurați salarizarea în calendar și multe altele - oriunde, oricând. Instrumentele noastre sunt accesibile prin intermediul oricărui dispozitiv, asigurând o experiență fără probleme pentru activitățile dvs. zilnice de salarizare.

     Întrebări frecvente privind salarizarea la nivel internațional

     O privire asupra expertizei noastre

     Începeți prin a construi o bază solidă pentru salarizarea internațională. Pentru început, gândiți-vă la modul în care veți colecta date de resurse umane din fiecare țară în care este activă afacerea dvs. și cum vă veți armoniza procesele de resurse umane în toate țările. De asemenea, țineți pasul cu legile locale privind angajarea și asigurați-vă că vă înregistrați rapid ca angajator în fiecare jurisdicție relevantă. SD Worx vă poate ajuta cu toate acestea.

     Dacă doriți să angajați persoane care locuiesc și lucrează într-o altă țară, va trebui să vă înregistrați în acea țară. SD Worx vă poate ajuta cu administrarea necesară pentru a vă înregistra compania ca angajator străin. Nu este întotdeauna necesar să existe o entitate locală, acest aspect depinde de legislația locală.

     Nu este necesar. Majoritatea întreprinderilor mici care fac primii pași în angajarea internațională nu au departamente locale de salarizare în fiecare țară. Pentru a face ca acest lucru să funcționeze, încrederea în sfatul unui partener în domeniul salarizării, cum ar fi SD Worx, vă ajută să vă susțineți echipa centrală de salarizare pentru a gestiona salarizarea și în străinătate.

     Acest lucru depinde de țara în care angajați, deoarece cerințele de salarizare derivă din legile locale privind angajarea. Cu pachetul nostru Domestic Expertise, SD Worx vă scutește de efortul de a descifra regulile și reglementările locale din fiecare țară în care vă desfășurați activitatea. Vă oferă tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a intra pe o nouă piață: de la consultanță generală privind legislația națională și contractele colective de muncă până la asistență în administrarea salarizării, de ex. comandarea tichetelor de masă sau completarea formularelor specifice țării. Contactați-ne pentru a începe implementarea pachetului nostru Domestic Expertise.

     Atunci când salarizarea dvs. constă din puține persoane în câteva locații, nu trebuie să lucrați cu software-ul local de resurse umane și salarizare. La SD Worx, vă punem la dispoziție o platformă centrală cu un program pentru structurarea procesului de salarizare în fiecare țară și pentru urmărirea întrebărilor zilnice. Această platformă este integrată în sistemele noastre locale de salarizare pentru a asigura un flux automat de date.

     Luați măsuri pentru ca următoarea sesiune internațională de angajări să fie foarte simplă

      Creșteți-vă afacerea - luați legătura cu noi