1. Home>

Pro, magazinul dvs. unic pentru organizarea resurselor umane

Dezvoltarea afacerii în străinătate este o aventură palpitantă. Complexitatea crescândă a resurselor umane și a salarizării? Nu sună prea bine. Întâlnirea unei alte probleme de conformitate, introducerea incorectă a datelor sau nepotrivirea cu software-ul utilizat local nu sunt doar frustrante, ci vă îngreunează dezvoltarea. SD Worx Pro vă acoperă toate nevoile: un sistem HR de bază complet, un management precis al resurselor umane, o salarizare europeană centralizată fără probleme și un management al talentelor centrat pe angajați.

Deveniți profesioniști în HR și salarizare internațională.

Date de contact
International core HR solution with integrated payroll

Începeți-vă ambițiile internaționale

Clock
Concentrați-vă pe dezvoltarea dvs.

Sistemul nostru HR de bază scalabil poate fi, de asemenea, implementat pentru un singur angajat într-o singură țară, funcționând ca o platformă de creștere care oferă o experiență unică pentru toți angajații.

Benefits
Încântați-vă angajații

Creșteți gradul de satisfacție al angajaților cu un portal modern de HR cu utilizare individuală, plăți corecte și la timp ale salariilor și un sistem de management al talentelor conceput de și pentru angajați.

Success
Luați decizii de afaceri mai rapide

Obțineți perspective inedite despre întreaga forță de muncă extinsă, combinând datele de la resursele umane de bază, managementul resurselor umane și salarizare în rapoarte complete, exacte, multinaționale

Payroll
Economisiți bani la implementare

Integrarea nativă a resurselor umane de bază cu managementul salarizării și al resurselor umane scurtează timpul de implementare și evită dezvoltarea personalizată.

Personal Info
Bucurați-vă de liniște sufletească

Nu vă veți mai chinui niciodată cu o execuție a salarizării și nu veți mai rata niciodată un termen-limită. Sancțiuni din cauza problemelor de conformitate? O chestiune de domeniul trecutului. Experții noștri vă stau la dispoziție.

O soluție integrată de HR dintr-o singură sursă

Lăsați resursele umane de bază pe seama angajaților dvs.

Sistemul nostru flexibil de resurse umane multinațional, SD Worx People, simplifică managementul tuturor resurselor umane extinse. Cum? Prin stocarea tuturor datelor personale și integrarea tuturor celorlalte procese de resurse umane într-o platformă centralizată, conformă cu RGPD, prin care este ușor de navigat. Angajații, managerii, agenții locali de salarizare și profesioniștii din domeniul resurselor umane se conectează într-un ecosistem digital intuitiv ghidat de fluxuri de lucru cu autoservire.

  Faceți cunoștință cu angajații SD Worx
  Leave payroll to our people

  Lăsați salarizarea pe seama angajaților noștri

  Externalizați-vă salarizarea internațională către echipele noastre de experți care acoperă nevoile unice ale angajaților dvs. din întreaga Europă. De la reglementări legale locale în schimbare rapidă la diferențe culturale și așteptări - consultanții dvs. locali de salarizare le cunosc bine. Bazați-vă pe aceștia pentru o salarizare precisă și conformă la nivel local în fiecare ciclu.

   Get more done with Workforce Management

   BE_Subdomain_Time-Attendance_850x478_1.jpg

   Creșteți productivitatea cu soluțiile integrate de management al resurselor umane. Economisiți timp și evitați erorile cu ajutorul instrumentelor bazate pe cloud pentru evaluarea timpului, gestionarea absențelor și planificare. Utilizați soluția noastră preconfigurată pentru managementul standard al absențelor sau scalați pentru a beneficia de avantajele unei soluții complete de management strategic al resurselor umane.

    real return on investment

    Concentrați-vă pe angajați

    Schimbați modul în care gestionați talentele și creați astăzi o organizație pregătită pentru viitor. Platforma noastră de competențe „light touch” vă ajută să valorificați întregul potențial al angajaților și echipelor dvs. integrând trei obiceiuri în cultura companiei: dezvoltarea competențelor, obiectivele de creștere și obiceiul de a oferi feedback. Angajații dvs. dobândesc controlul asupra carierei lor într-un mod care nu a fost posibil până acum.

     Treceți la nivelul următor în materie salarizare și resurse umane internaționale

      Deveniți profesioniști - contactați-ne