1. Home>

Flo, integrarea software-ului internațional de salarizare și resurse umane

Gestionarea salarizării internaționale poate fi descurajantă - în special cu mai mulți furnizori de salarizare din diferite țări. Păstrați toate datele de salarizare actualizate și fără erori? Ce bătaie de cap! Alegeți în schimb SD Worx Flo. Economisiți timp și resurse cu un singur partener de salarizare în toată Europa. Și dezvoltați-vă afacerea printr-o integrare solidă a software-ului dvs. HR de încredere în soluțiile noastre internaționale de salarizare de top.

Alegeți Flo.

Date de contact
International payroll and HR software integration

Centralizați-vă salarizarea internațională și valorificați-vă HCM-ul

Success
Susțineți-vă echipele HR

Optimizați procesele de salarizare și asigurați-vă că fiecare angajat este plătit corect și la timp în toate țările. Evitați introducerea manuală plictisitoare și predispusă la erori a datelor și reduceți numărul de execuții în afara ciclului.

Shield
Sporiți siguranța

Asigurați-vă că toate datele și fișierele de salarizare sunt stocate în siguranță și partajate în funcție de necesități prin intermediul Flows, platforma noastră de integrare certificată ISAE 3000 și conformă cu RGPD.

Expertise
Obțineți sfatul unui expert

Rămâneți în legătură directă cu consultantul dvs. local de salarizare și cu experții noștri fiscali și juridici. Aceștia vă vor ajuta să găsiți răspunsuri la întrebările dvs. și să țineți evidența reglementărilor în continuă schimbare.

Analytics
Obțineți perspective detaliate

Profitați la maximum de datele dvs. de resurse umane și de salarizare combinându-le în analize agregate multinaționale și în rapoarte de înaltă calitate pentru vizibilitatea globală a salarizării.

Benefits
Armonizați-vă salariile

Asigurați o furnizare consecventă a serviciilor în toate țările în care vă desfășurați activitatea și permiteți echipelor dvs. de resurse umane să interacționeze într-o singură experiență standardizată și intuitivă a utilizatorului.

Expertiză locală, guvernare globală, integrare perfectă

Managed Payroll Services

Servicii de salarizare gestionate

Externalizați-vă salarizarea internațională către echipele noastre de experți care acoperă nevoile unice ale angajaților dvs. din fiecare țară. De la reglementări în schimbare rapidă la diferențe culturale și așteptări - consultanții dvs. locali de salarizare le cunosc bine. Bazați-vă pe aceștia pentru o salarizare precisă și conformă la nivel local la fiecare ciclu.

  Platformă de integrare a HCM și a salarizării

  Faceți cunoștință cu SD Worx Flows, răspunsul tehnologiei pentru o salarizare internațională mai bună. Prin integrarea software-ului dvs. HR de încredere - cum ar fi SAP SuccessFactors, Workday sau Oracle - cu soluțiile noastre de salarizare internațională de top, această platformă vă permite să valorificați puterea automatizării, maximizând în același timp investiția dvs. actuală în HCM. Monitorizați online 24/7 întregul proces de salarizare pentru fiecare țară și primiți notificări atunci când lipsesc date sau când acestea sunt incorecte.

   Real-time data dashboards and reports

   Date în timp real

   Descoperiți tablouri de bord precise în SD Worx Flows pentru a analiza cu ușurință toți parametrii de salarizare din și între țări, centre de costuri și perioade de timp - de la costurile cu orele suplimentare la absențe. Aveți nevoie de rapoarte mai ample, care să includă datele financiare, obiectivele de vânzări etc.? Extrageți datele de care aveți nevoie din SD Worx Flows, gata pentru a fi utilizate în propriile dvs. tablouri de bord.

    Integrated Workforce Management

    Managementul resurselor umane

    Dar de ce să vă opriți aici? Adăugați soluții de management al resurselor umane la platforma SD Worx Flows pentru a aloca rapid persoana potrivită la postul potrivit - de fiecare dată. Îmbunătățiți productivitatea, economisiți timp și evitați erorile cu instrumente bazate pe cloud care unifică gestionarea locală a timpului și prezenței, planificarea forței de muncă, gestionarea sarcinilor și vă oferă informații inteligente despre forța de muncă.

     Ce HCM utilizați?

     Workday Logo
     SAP SuccessFactors Logo

     Armonizați-vă salarizarea în toată Europa

      Alegeți Flo